Sponsor dit fantastische evenement!

Deze bedrijven ging u al voor en steunen met hun sponsoring een bijdrage aan Het Vergeten Kind. Wilt u hier ook tussen staan? Download dan ons sponsorplan en neem contact met ons op via Terzaan@jkz.nl

Te land, ter Zaan en in de lucht

Te land, Ter Zaan en in de lucht ontvangt geen subsidie van de overheid en is daardoor afhankelijk van donaties, giften en sponsoring door particulieren en bedrijven. Bedrijven kunnen geheel belangeloos een gift doen of zij kunnen een tegenprestatie vragen. In het laatste geval spreken we van sponsoring. Bedrijven steken veel meer geld in sponsoring dan in giften. Er wordt vooral gegeven uit maatschappelijke betrokkenheid.

Fiscaal is sponsoring het meest interessant, omdat sponsorbedragen als reclamekosten volledig aftrekbaar zijn en omdat bedrijven het belangrijk vinden dat het publiek ziet dat het bedrijf betrokken is bij het maatschappelijk welzijn. De steun aan Te land, Ter Zaan en in de lucht kan daarnaast de betrokkenheid van de werknemers bij het bedrijf vergroten door het sociale karakter van sponsoring en het evenement zelf.

VIP faciliteiten

Voor VIP faciliteiten kijk dan snel onder de tab sponsoren en download het sponsorplan!

Ook meedoen met dit fantastische event?

Dit jaar vindt het evenement plaats op 2 juli op de Burcht in het centrum van Zaandam. Schrijf je nu in!