Spektakel in de Zaanstreek: Te Land, ter Zaan en in de lucht

Evenals in 2014 en 2015, gebaseerd op het legendarische Tv-programma Te land, ter zee en in de lucht (onderdeel Tobbedansen), zal in 2016 de Zaan wederom het decor zijn van dit geweldige evenement voor particulieren en bedrijven. Dit jaar vindt het evenement plaats op 2 juli op de Burcht in het centrum van Zaandam.

Opbrengst gaat dit jaar naar Het Vergeten Kind

De opbrengst van dit evenement gaat naar het goede doel.
Al jarenlang zorgen sponsoren, deelnemers aan de JKZ-evenementen en JKZ zelf voor een donatie aan een scala van goede doelen. Enkele voorbeelden zijn: een speeltuin in het Zaans Medisch Centrum, een bijdrage aan Manege De Blijde Ruiters, een educatieve klimtoren voor de Poelboederij, een financiële bijdrage aan De Voedselbank, een financiële bijdrage aan de helden van Duchenne en Stichting Doe een Wens.

Ook in 2016 gaat de opbrengst naar het goede doel. Dit jaar is gekozen om Het Vergeten Kind te ondersteunen. Zij verbeteren het welzijn van vergeten kinderen die mishandeld, misbruikt, verwaarloosd, verstoten en gevlucht zijn en opgroeien op een plek met minimale speelmogelijkheden en traumabegeleiding .

Als sponsor van Te Land, Ter Zaan en in de Lucht levert u een bijdrage aan het realiseren van een mooi evenement en steunt u tevens een goed doel!

VIP faciliteiten

Voor VIP faciliteiten kijk dan snel onder de tab sponsoren en download het sponsorplan!

Ook meedoen met dit fantastische event?

Dit jaar vindt het evenement plaats op 2 juli op de Burcht in het centrum van Zaandam. Schrijf je nu in!